behsaco

سازه LSF چیست؟

LSF کوتاه شده light steel frame  می باشد که یک سبک نوین از سیستم های ساختمان سازی می باشد و برای اجرای ساختمان ها با طبقات محدود  معمولا تا 5 طبقه  بکار می رود .این سبک نوین از ساختمان سازی توسط مهندسین کشور عزیزمان تایید و توسعه یافته است.

سازه های LSF از فولاد نورد جهت تایمن امنیت و استحکام ساخته می شود. صفحات و تخته های گچی به عنوان پوشش درونی و قطعات دیواره خارجی به عنوان نما مکمل این سبک ساختمان سازی می باشند.سازه های LSF توان ترکیب با انواع مختلف دیگر از روش های ساختمان سازی را دارند مانند اضافه کردن طبقه جدید و یا اضافه کردن بخش جدید به بالکن و  ….. 

همچنین به دلیل سبک بودن مواد بکار رفته در ساخت ، وزن ساختمان ساخته شده نیز به نسبت سازه های دیگر تا 50 درصد کاهش می یابد، این امر باعث استحکام بیشتر این سیستم ساخت و ساز در برابر زلزله می شود. و از طرفی هزینه ساخت به صرفه تر و زمان اجرا کمتر خواهد بود.

مزایای استفاده از سازه های LSF

image

سازه های LSF می توانند وزن ساختمان را تا 50 درصد کاهش دهند

image

سازه های LSF با توجه به وزن سبک و استحکام بالا در برابر زلزله های بسیار قدرتمند نیز مقاوم هستند

image

سازه ای LSF نسبت به سایر روش های دیگر ساختمان سازی بسیار مقرون به صرفه هستند

image

از طریق عایق کردن دیوار های سازه های LSF می توانید عایق صوت و حرارت داشته باشید

image

با توجه به سبک سازه های LSF زمان ساخت یک ساختمان را به حد بسیار قابل توجهی کاهش می دهند

image

سازه های LSF از تیکه های فولاد نورد تشکیل شده است که بهم دیگر متصل می شوند لذا سرعت نصب و آماده سازی ساختمان بسیار بالا می باشد.

جدید ترین مقالات سازه های LSF

نحوه اجرای رابیتس بندی در سازه های LSF (ال اس اف)

https://behsaco.net/v/v%20(4).mp4 نحوه اجرای رابیتس بندی برای سرویس‌ها و قسمت‌هایی از ساختمان LSF که کاشی‌کاری می شوند. در ساختمان‌ها، سرویس‌ها و...

اجرای پوشش والکریت برای دیوارهای داخلی سازه ال اس اف

https://behsaco.net/v/v%20(7).mp4 اجرای پوشش والکریت (wallcrete) برای دیوارهای داخلی سازه ال اس اف (LSF) سازه‌های فولادی سبک (LSF) با استفاده از...

نصب آسانسور برای سازه های LSF (ال اس اف)

https://behsaco.net/v/v%20(2).mp4 نصب آسانسور برای سازه های LSF (ال اس اف) سازه‌های فولادی سبک (LSF) یک روش مدرن و پرکاربرد در...

نمایندگی سازه پیش ساخته ال اس اف در پلنگ‌ آباد، هزینه ساخت خانه و ویلا با LSF

کاربرد سازه های فولادی سبک (LSF) در پلنگ‌ آباد سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از روش‌های مدرن ساخت و...

نمایندگی سازه پیش ساخته ال اس اف در آسارا، هزینه ساخت خانه و ویلا با LSF

کاربرد سازه های فولادی سبک (LSF) در آسارا سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از روش‌های مدرن ساخت و ساز...

نمایندگی سازه پیش ساخته ال اس اف در طالقان، هزینه ساخت خانه و ویلا با LSF

کاربرد سازه های فولادی سبک (LSF) در طالقان سازه های فولادی سبک (LSF) یکی از روش‌های مدرن ساخت و ساز...

معایب سازه های LSF

متاسفانه فولاد که همان آهن ترکیب ‌شده با کربن است، با تمامی مزایایش، رسانایی گرمایی بسیار زیادی دارد و اگر سازه به‌ درستی طراحی نشود، موجب ایجاد پل ‌های حرارتی و در نتیجه کاهش تاثیر رفتار حرارتی و کاهش راندمان انرژی در ساختمان‌ های فولادی می ‌شود.وجود پل ‌های حرارتی همچنین می ‌تواند آسایش ساکنین را بر هم بزند. این مساله در اثر افت دمای محلی درون المان‌ های ساختمان و درنتیجه پیدایش پدیده تراکم اتفاق می ‌افتد.اما این  مشکل در ساختمان‌ های واقع‌ شده در مکان‌ های دارای رطوبت نسبی زیاد بیشتر حائز اهمیت است.

از دیگر معایب سازه‌های نیازمندی به نیروی کار متخصص و آماده بودن بستر اجرای آن‌ ها در مناطق کمتر توسعه ‌یافته است. مقاومت پیمانکاران سنتی ساختمان را در برابر عبور از سیستم‌ های سنتی ساخت‌ و ساز به روش ‌های نوین نیز نباید نادیده گرفت، چرا که ترک روش ‌هایی که دهه ‌ها به آن خو گرفته و در آن تخصص پیدا کرده ‌اند کار آسانی نیست.

سوالات متداول

این سازه ها با توجه به وزن کمی که دارند ، فونداسیون مورد نیاز  آنها نسبت به سایر روش های ساختمان سازی خیلی کمتر است .به عنوان مثال سازه LSF نسبت به اسکلت فلزی کمتر از نصف آن و نسبت به اسکلت بتنی حدود 5% آن  وزن دارد.

۱- ساختمان های مسکونی چند واحدی حداکثر تا ۵ طبقه. ۲- مجموع ههای ورزشی و آموزشی. ۳- کارخانه ها و کارگاه های صنعتی. ۴- ساخت نیم طبقه در فضاهای دارای ارتفاع زیاد. ۵- اضافه کردن طبقات در پشت بام

در هنگام زلزله وزن ساختمان عامل اصلی در ایجاد خرابی می باشد و این سازه ها به دلیل  وزن کمی که دارند بسیار ایمن تر هستند همچنین ساکنین این ساختمان ها از تلفات ناشی از ریزش آوار در امان  هستند.